وکیل در داراب

خداوردی حنیور

وکیل در شیراز و مشاور حقوقی

(0922-265-24-08)

قبول وکالت در دعاوی

حقوقی

خانواده

کیفری

تصادفات

انقلاب

وکیل در داراب به درخواست شما عزیزان در زمنیه جرایم رایانه ای توضیح داد

وکیل جرائم رایانه ای در شیراز توضیح داد: با ورود رایانه به زندگی شخصی افراد مسائل ،مشکلات و جرایمی پیرامون آن در جامعه شکل گرفته و همیشه در کنار اختراعات و اکتشافات که اصولاً در جهت آسایش و رفاه مردم قدم به زندگی شان می گذارد شاهد سوء استفاده ها و جرایم مرتبط با آن نیز بوده‌ایم.

رایانه امروزه در بسیاری از خانواده‌ها به عنوان یک عضو پرمصرف و مورد نیاز و پرکاربرد در جهات علمی و سایر کاربردهای مرتبط مورد استفاده قرار می گیرد و به نوعی با وجود رایانه زندگی نسبت به سال‌های گذشته بسیار راحت تر شده است .

حفظ و نگهداری بخش عظیمی از داده‌ها و اطلاعات افراد در رایانه به بسیاری از مشاغل کمک کرده است که ضمن در دسترس بودن اطلاعات استفاده از آنها در وقت ضرورت آسانتر باشد .

اما به موازات بهره‌وری از رایانه و ارزشمند بودن آن و خدماتی که از قبل استفاده از رایانه نصیب مردم می‌شود متاسفانه بروز و ظهور جرائم رایانه ای پدیده ای نسبتاً جدید است که با ورود این تکنولوژی به زندگی افراد پدیدار گشته است و لاجرم قانونگذار با وضع قوانین رایانه ای و جرم انگاری جرایم رایانه ای و مجازات متناسب به آن سعی در مقابله با جرایم رایانه‌ای داشته است.

وکیل کلاهبرداری در شیراز میگوید و وکیل سرقت در شیراز گفتند: جرایمی از قبیل سرقت رایانه ای و کلاهبرداری رایانه ای و سایر  جرائم از این قبیل از جمله جرایمی است که امروزه  افراد بسیاری با آن درگیر هستند ،تبهکاران و سوء استفاده کنندگان که با پیشرفت علم، روش‌های تعرض به اموال مردم را با روش‌های جدید در دستور کار خود قرار داده اند، در حال حاضر رایانه را وسیله نیل به هدف خود برای تصاحب وجوه مردم قرار داده‌اند.

شاید مالباخته هیچ وقت از هویت سارق رایانه‌ای مطلع نشود ،و شاید هیچگاه تصور نکند فردی که در فضای مجازی با چرب زبانی وی را فریفته و باعث شده اموال خود را از دست دهد را ببینند و خود را یک مالباخته زودباور می داند که به راحتی فریب خورده است،همچنین نداند فردی که با چرب زبانی او را با پای خود به سمت دستگاه عابر بانک می‌برد و طعمه با دست خود باعث انتقالی موجودی حساب خود به حساب دیگری می شود یک فرشته یا یک ناجی جهت برآورده شدن آرزو هایش نبوده است بلکه او صرفاً یک  شیاد کلاهبردار بوده است….

تبهکاران رایانه‌ای از هوش و علم روز بهره‌مند هستند و شاید بتوان گفت بسیاری از آنان نخبه می باشند. هکرهایی که سیستم بانک ها و سیستم های مهم دولتی را هک می‌کنند ، قطعاً از نظر دانش و هوش یک فرد معمولی نیستند پس برای به دام انداختن این تبهکاران باهوش و زیرک و با دانش لازم است افرادی با دانش و ذکاوت و هوشیار وارد عمل شوند‌.حوزه داراب و حوزه فسا بسیار نزدیک بهم هستند و شما عزیزان میتوانید از وکیل در فسا نیز مشورت بگیرید تا بهتر بتوانید احقاق حق کنید

وکیل در داراب
وکیل در داراب

پلیس فتا که در کشف جرایم رایانه ای فعالیت می‌کند متشکل از افسران کارآزموده است که باید تبهکاران حرفه ای که کمتر ردی از خود به جای می گذارند را رصد و شناسایی و دستگیر کنند.

بین کلاهبرداری رایانه‌ای با سرقت رایانه‌ای تفاوت هایی دیده می شود.

زمانی که یک فرد(( متقاضی)) در مقابل دستگاه عابر بانک از فردی می‌خواهد که مبلغی را از کارتش به حساب فرد مشخصی انتقال دهد و فرد ناشناس از حسن اعتماد متقاضی سوء استفاده می‌کند و وجوهی را به حساب فرد مورد نظر خود انتقال می‌دهد سرقت رایانه‌ای واقع شده است نه کلاهبرداری رایانه‌ای..

هر کس به طور غیرمجاز داده‌های متعلق به دیگری را برباید چنانچه این داده‌ها در اختیار صاحب آن باشد به حبس و جزای نقدی محکوم می شود. هرکس به طور غیرمجاز از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر ،محو، ایجاد یا متوقف کردن داده ها یا مختل کردن سامانه وجه یا مال یا منفعت یا خدماتی و امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند علاوه بر رد مال به حبس و جزای نقدی محکوم می شود.

هر کس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حامل‌های داده محتویات مستهجن را منتشر، توزیع و معامله کند یا به قصد تجارت یا افساد تولید یا ذخیره یا نگهداری کند به حبس یا جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم می شود .

منظور از محتویات و آثار مبتذل به آثاری اطلاق می گردد که دارای صحنه و صور قبیحه باشد.

اگر مرتکب استفاده از محتویات مستهجن را حرفه خود قرار دهد یا به طور سازمان یافته مرتکب شود اگر مفسد فی الارض شناخته نشود به حداکثر هر دو مجازات نقدی و حبس محکوم می گردد .

وکیل کیفری در شیراز نیز اضافه کرد که:

وکیل در داراب
وکیل در داراب

محتویات مستهجن به تصویر ،صوت یا متن واقعی یا غیر واقعی یا متن اطلاق می‌شود که بیانگر برهنگی کامل زن یا مرد و یا اندام تناسلی یا آمیزش و عمل جنسی انسان است. چنانچه شخصی به منظور دستیابی افراد به محتویات مستهجن آنها را تحریک و ترغیب تهدید یا تطمیع کند یا فریب دهد یا شیوه دست دستیابی به آنها را تسهیل نموده یا آموزش دهد به حبس یا جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم می شود.

چنانچه شخصی افراد را به ارتکاب جرایم منافی عفت یا استعمال مواد مخدر یا روانگردان یا خودکشی یا انحرافات جنسی یا اعمال خشونت‌آمیز تحریک یا ترغیب یا تهدید یا دعوت کرده یا فریب داده یا شیوه ارتکاب یا استعمال آنها را تسهیل کند یا آموزش دهد به حبس یا جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم می شود.

هر کس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تبعیض یا تحریف منتشر کندبه نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت شود به حبس یا جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم می‌شود اگر تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد مرتکب به حداکثر هر دو مجازات محکوم خواهد شد .

وکیل در زرین دشت افزود:هر کس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد به نحوی که منجر به ضرر یا عرفا موجب هتک حیثیت او شود به حبس یا جزایی نقدی یا هر دو مجازات محکوم  می شود هتک حیثیت یارانه‌ای از جرایم غیر قابل گذشت است.

وکیل در داراب
وکیل در داراب

هرکس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله سامانه رایانه‌ای یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر نماید یا در دسترس دیگران قرار دهد یا با همان مقاصد اعمالی را بر خلاف حقیقت یا به عنوان نقل قول به شخص حقیقی یا حقوقی به طور صریح یا تلویحی نسبت دهد اعم از این که از طریق یاد شده به نحوی از انحا ضرر مادی یا معنوی به دیگری وارد شود یا نشود افزون بر اعاده حیثیت (در صورت امکان) به حبس یا جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم می شود.

 مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی:

وکیل در لار در این زمنیه شرح میدهید:الف: هرگاه مدیر شخص حقوقی مرتکب جرم رایانه‌ای شود. ب: هرگاه مدیر شخص حقوقی دستور ارتکاب جرم رایانه ای را صادر کند و جرم به وقوع بپیوندد. ج: هرگاه یکی از کارمندان شخص حقوقی با اطلاع مدیر یا در اثر عدم نظارت وی مرتکب جرم رایانه‌ای شود. د:هرگاه تمام یا قسمتی از فعالیت شخص حقوقی به ارتکاب جرم رایانه‌ای اختصاص یافته باشد.

مسئولیت کیفری شخص حقوقی مانع مجازات مرتکب نخواهد بود و در صورت نبود شرایط لازم و عدم انتساب جرم به شخص حقوقی فقط شخص حقیقی مسئول خواهد بود.

وکیل در داراب
وکیل در داراب

صلاحیت دادگاه ایران

وکیل در استهبان در این زمنیه شرح میدهید:

الف :داده‌های مجرمانه یا داده‌هایی که برای ارتکاب جرم به کار رفته اند که به هر نحوی در سامانه های رایانه ای و مخابراتی یا حامل های داده موجود در قلمرو حاکمیت زمینی دریایی و هوایی جمهوری اسلامی ایران ذخیره شود.

ب: جرم از طریق تارنماهای دارای دامنه مرتبه بالای کد کشوری ایران (IR) ارتکاب یابد.

پ: جرم توسط تبعه ایران یا غیر آن در خارج از ایران علیه سامانه های رایانه ای و مخابراتی و تارنماهای مورد استفاده یا تحت کنترل قوای سه گانه یا نهاد رهبری یا نمایندگی های رسمی دولت یا هر نهاد یا موسسه ای که خدمات عمومی ارائه می دهد یا علیه تارنماهای دارای دامنه مرتبه بالای کد کشوری ایران در سطح گسترده ارتکاب یابد.

ت: جرایم رایانه‌ای متضمن سوء استفاده از اشخاص کمتر از ۱۸ سال اعم از اینکه بزه دیده یا مرتکب ایرانی یا غیر ایرانی باشد و مرتکب در ایران یافت شود.

چنانچه جرم رایانه ای در صلاحیت دادگاه های ایران در محل کشف یا گزارش شود ولی محل وقوع آن معلوم نباشد دادسرای محل کشف مکلف است تحقیقات مقدماتی را انجام دهد در صورتی که محل وقوع جرم مشخص نشود دادسرا پس از اتمام تحقیقات مبادرت به صدور قرار و در صورت اقتضا صدور کیفرخواست می کند و دادگاه مربوط نیز رای مقتضی را صادر می کند.

ارائه دهندگان خدمات میزبانی داخلی موظفند اطلاعات کاربران خود را حداقل تا شش ماه پس از خاتمه اشتراک و محتوای ذخیره شده و داده ترافیک حاصل از تغییرات ایجاد شده را حداقل تا ۱۵ روز نگهداری کنند ‌.

مدت زمان حفاظت از داده ها حداکثر سه ماه است و در صورت لزوم با دستور مقام قضایی قابل تمدید می‌باشد.

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.